V Družinskem gledališču Kolenc se čarobnega decembrskega časa od srca veselimo, saj je to čas, ko otrokom s prazničnimi predstavami in obiskom dobrega moža rišemo na obraze srečne nasmehe. Zaradi vsem znanega krivca pa se bomo tudi letos srečevali drugače. Ker so ta čudovita srečanja za naš srčni razvoj nenadomestljiva, se bomo nemara tudi letos preselili na splet!

S pomočjo internetnih aplikacij boste lahko skupaj s svojimi otroki uživali v naši predstavi kar doma! Po ogledu predstave pa nas bo s srčnim nagovorom razveselil še dobri mož bodisi božiček, dedek Mraz ali Miklavž v živo — s pomočjo aplikacije Zoom.

IZBIRATE LAHKO MED DVEMA PRAZNIČNIMA PREDSTAVAMA

RADOVEDNI MEDVEDEK in PRAZNIČNA ŽELJA

Kot vse naše predstave sta tudi predlagani predstavi zelo animacijski in zabavni, hkrati pa nas razveseljujeta z doživljanjem srčne čarobnosti , ki ne sme zamreti tudi v najtežjih časih in jo naj vsak nosi v svojemu srcu…

Čas trajanja: približno 30 minut

Po predstavi pa se bo iz neizmernih daljav prek aplikacije, v živo oglasil eden od decembrskih dobrih mož. Glede na Vašo željo bo to lahko  BOŽIČEK, DEDEK MRAZ ali  MIKLAVŽ .

Zoom do dedka Mraza