Za rojstnodnevno zabavo vas lahko obišče maček Muri v spremstvu animatorja ali pa vas obiščemo s predstavo Maček Muri išče kroniko.  

  1. OBISK MAČKA MURIJA

Maček Muri Vas z veseljem obišče in v družbi animatorja popestri rojstnodnevno dogajanje. Skupaj s prisotnimi bosta slavljenki zapela nekaj pesmic, med njimi seveda tudi pesmico Vse najboljše, Muri pa se bo nato  fotografiral z vsemi, ki bodo to želeli. Seveda lahko oba sodelujeta pri razdeljevanju tortice in čestitkah. 

Trajanje: do 30 minut

Za več informacij in ceno pošljite povpraševanje >>

 

  1. OTROŠKA PREDSTAVA MAČEK MURI IŠČE KRONIKO ZA ROJSTNI DAN

Za rojstni dan lahko odigramo tudi predstavo Maček Muri išče kroniko, ki je zelo animacijska, prisrčna in interaktivna, saj v njej otroci aktivno sodelujejo. Po predstavi pa se junaki nekaj časa (15 min) še živahno družijo in fotografirajo s slavljenko ter njenimi gosti.

Kratka vsebina predstave: MAČEK MURI IŠČE KRONIKO

Maček Muri je najbolj znan maček iz Mačjega mesta. Vsak večer sede za svojo mačjo mizo in v svojo mačjo knjigo (mačji poznavalci ji pravijo Mačja kronika) zapiše vse dogodke Mačjega mesta! Toda, glej, mačja nesreča nikoli ne počiva! Muri svojo kroniko izgubi, zato najbolje, da vzamemo stvari v svoje roke. Napeta mačja predstava, v kateri med razgibanim iskanjem Mačje knjige ugotovimo, kaj vse se dogaja v Mačjem mestu: kdo najraje prepeva, kaj kuha maček Žane, kaj počne maček Rigoleto in v koga je zaljubljena muca Maca!

Predstava je nastala po motivih istoimenske knjige Kajetana Koviča založbe Mladinska knjiga.

Trajanje predstave: 45 min

Trajanje animacije po predstavi: 15 min

Za več informacij in ceno pošljite povpraševanje >>


Prav posebno doživetje za rojstni dan je lahko tudi:

  • obisk MALEGA ŽIVALSKEGA VRTA. 

Žive živali so junakinje našega majhnega živalskega vrta. Vse živali so veterinarsko pregledane in so zelo vesele, če jih božamo in ljubkujemo. Vsi gledalci so aktivno vključeni v predstavo. Po kratki umetniški predstavitvi vse živali, ki so prišle na obisk,  še pobližje spoznamo. Spoprijateljili se bomo s kačo (rdečim ameriškim gožem), ježkom, želvo, puščavskim skakačem, krastačo in cvrčki.

Obiska naših živali se navadno razveselijo tudi starši.

Trajanje: 60 min

Za več informacij in ceno pošljite povpraševanje >>

 

  • PASTIRSKI DAN NA VAČAH

Naši pastirci in pastirice bodo slavljenki pripravili prav posebno zabavo v naravi. Program je namenjen predvsem spoznavanju nekaterih pastirskih iger in pastirskih živali. Otroci se bodo igrali v naravi ter spoznavali  različne živali (kozo, kunca, ježa, polha, krastačo, skakača), na travniku pa jih bodo že čakali različni pripomočki za pastirske igre (storži, hodulje, vreče …). Po igrah bomo zapeli še nekaj pastirskih pesmic. V programu lahko sodelujo tudi starši, lahko pa tudi počakajo pri naši hiši, kjer se lahko v miru podružijo in pogovorijo.

Trajanje programa: 90 min

Za več informacij in ceno pošljite povpraševanje >>